Over ons

Belgian Filipino Lovers

Droompartner, Droomland

Over Ons

Ons Verhaal

Belgian Filipino Lovers vat het werk samen van vele Belgen en Filipijnen. Wat gestart is als een Facebook pagina met het doel om mede-Belgen en Filipijnen te helpen met hun trouw visum. Aangezien alles verliep in een veilige, legale en effectieve manier werd de pagina al snel een gemeenschap. Het echte hart van Belgische Filipijnse Liefhebbers is een sterke relatie met de familie, onstaan uit liefde, vertrouwen en hoop.

  • Artikels 60% 60%
  • e-Boeken 20% 20%
  • Forum 10% 10%
  • Visa Aanvragen 10% 10%

Over ons Belgian Filipino Lovers

Belgian Filipino Lovers geloven dat een sterke relatie leidt tot een betere gemeenschap; dat is elkaar helpen en elkaar vooruit helpen. Dat is ook de reden waarom het e-boek “Belgian Filipino Lovers – een praktische trouw visa aanvraag gids” onstaan is. Het is onze bedoeling om elke partner zelfverzekerd te maken in de zoektocht. Vooral, dient de gids eenvoudig in gebruik en effectief in de aanvraag.

Belgian Filipino Lovers over ons, is gestart met een e-book vol praktisch advies.

Eenkele jaren later is Belgian Filipino Lovers gegroeid. Het team wil Oost en West samenbrengen.

België en de Filipijnen zijn twee tegenovergestelde landen in bijna alle perspectieven, toch kan het één worden in liefde. Wij willen unieke informatie brengen over de cultuur, de mensen, toerisme, dating en relaties.

De website van Belgian Filipino Lovers levert een gratis lidmaatschap. Als lid krijg je toegang tot alle voordelen, exclusieve en waardevolle informatie.

Als de gemeenschap groeit, zo zal Belgian Filipino Lovers. Wij kijken er naar uit om te helpen, connecteren, en elkaar te inspireren. Laten we samen groeien als één, een sterk en fier België en de Filipijnen!

“Zoek liever eerst het koninkrijk van God en zijn gerechtigheid, dan zullen al die andere dingen je erbij gegeven worden.” Mattëus 6:33

- Sinds 2015 -

  • Belgian Filipina Dating
  • Filipina Dating Belgium
  • Filipina Dating Pinoy
  • Filipina Dating Site