Philippines Beauty Queens Calendar 2018 free download

Filipijnse Schoonheids- Koningin Kalender 2018 gratis download

Laat u verrassen door Filipijnse schoonheid en charme. Belgische Filipijnse Lovers presenteert de Filipijnen Beauty Queens Calendar 2018 gratis te downloaden. Ontvang uw gratis exemplaar nu!

De Filippijnen schoonheid Queens kalender 2018 gratis te downloaden is een selectie van twaalf Filipina Beauty Queens met high definition foto’s. Geniet van 2018 met deze geweldige kalender. Of Bekijk onze Filipijnen foto kalender 2018 gratis te downloaden.

Wij beschikken over de volgende schoonheid Queens voor onze Filippijnen schoonheid Queens kalender 2018 gratis te downloaden:

 1. Venus Raj
 2. Shamcey SupSup
 3. Megan Young
 4. Miriam Quiambao
 5. Maxine Medina
 6. Lara Quigaman
 7. Kylie Verzosa
 8. Janine Tugonon
 9. Charlene Gonzales
 10. Bea Santiago
 11. Mary Jean Lastimoza
 12. Pia Wurtzbach

De Filippijnen Beauty Queens

Miss Universe Filippijnen Venus Raj

Venus Raj geplaatst vijfde in de Miss Universe 2010 gehouden in de Verenigde Staten van Amerika. Zij werd geboren aan een Indische vader en een Filippijnse moeder. Ze is een tv-presentator en een actrice.

Miss Universe Filipijnen Shamcey Supsup

Geboren in Filippijnse ouders in de stad en getogen in General Santos City. Een model, tv-presentator en een architect Shamcey is nu getrouwd en 3e geplaatst in de Miss Universe 2011 gehouden in de Verenigde Staten van Amerika.

Miss wereld Megan Young

Megan won de Miss World 2013 titel gehouden in Bali, Indonesië. Zij werd geboren in de v.s. aan een Filippijnse moeder en een Amerikaanse vader. Ze staat bekend als een actrice, model, tv-presentator in de Filippijnen.

Filipijns-Amerikaanse actrice, geboren in 1990, en Beauty Queen.  Als Amerikaans-geboren heeft ze winnen van de Miss World Filipijnen titel. Zij was de eerste vertegenwoordiger van de Filippijnen om de titel van Misser World te winnen.

En de winnaar is… Megan Young, Filippijnen schoonheid Queens kalender 2018 gratis te downloaden

Miss Universe Miriam Quiambao

Een inspirerende spreker, auteur, actrice, tv-presentator en ondernemer, dat is Miriam. Ze vertegenwoordigde de Filippijnen in de Miss Universe 1999 en gerangschikt eerste plaats.

Miss Universe Maxine Medina

Ze is een ontwerper, actrice en een model. Maxine, een afgestudeerde van de La Salle-College van Saint Benilde streden in de Miss Universe 2016 en geplaatst Top 6.

Miss International Lara Quigaman

Lara, die werd geboren in de Filipijnse Filippijnse ouders is een actrice en een model. Ze won de titel van Miss International 2005 en de beste nationale kostuum.

Miss International Kylie van Kerckhoven

Ze is afgestudeerd aan de Ateneo de Manila University. Kylie is ook een leraar, een model en een titelhouder van Miss International 2016.

Miss Universe Filipijnen Janine Tugonon

Janine is een trots mode model en een tv-presentator. In 2012 vertegenwoordigde ze de Filippijnen in de Miss Universe 2012 en won de eerste runner-up.

Miss Universe Filippijnen Charlene Gonzales

Charlene vertegenwoordigde de Filippijnen in Misser Universe 1994 gehouden in de Filippijnen. Ze geplaatst Top 6 en won de beste nationale kostuum. Ze is nu getrouwd met een Filipijnse acteur AGA Muhlach.

Miss International BEA Santiago

Ze is een Filipijnse actrice en model, die nam de titel van Miss International 2013. Ze groeide op in Masbate, Filippijnen.

Miss Universe Filippijnen Mary Jean Lastimosa

Mary Jean is een Filipijns model, die werd opgegroeid in de stad. Ze vertegenwoordigde de 63e Miss Universe 2015.

Miss Universe Pia Alonzo Wurtzbach

Pia voorheen weet als Pia Romero is een populaire Filipijnse actrice en model. Zij werd geboren in Berlijn, Duitsland aan een Duitse vader en een Filippijnse moeder. Ze groeide op in Cagayan de Oro City en won de Miss Universe 2015 titel

De 12 beste van Miss Filipijnen schoonheid Queens Calendar 2018 gratis te downloaden

Wees geïnspireerd en krijg je gratis exemplaar vandaag! Download het nu!

Wie is je favoriete Filippijnse-Beauty Queen en waarom?

Photo by michaelhoward896

Belgianfilipinolovers (57)

We are a dynamic team consisting of young and passionate - minded individuals who love Belgium and the Philippines. Our common desire is to bring and share valuable contents around culture, travel, relationship, family values, culinary, and lifestyle.

Scroll to Top