Learn Filipino Martial Arts

Filipijnse krijgskunst leren in 2019?

Wil jij Filipijnse krijgskunst leren in 2019? We geven een bondig overzicht van de evenementen die in België plaatsvinden:

Filipijnse krijgskunst Eernegem

Deze groep is bedoeld om samen te trainen en groeien in de filipijnse krijgskunst op een veilige en verantwoorde manier.
Je moet geen ervaring hebben in een andere vechtsport of kunst,enkel gemotiveerd zijn om te trainen en leren.

Verdedigingskunst Kali Wervik

Vanaf september start van een nieuwe club in deze gevarieerde combinatie van een Filipijnse verdedigingskunst 

Filipino Martial Arts Oostakker

Martial Arts CCS is een krijgskunst die zijn oorsprong haalt uit de Filipijnen en waar gewerkt wordt aan een hoogstaand leerprogramma op het gebied van zelfverdediging, niet alleen de Martial Arts kunst draait om vechten maar ook op de persoonlijke ontwikkeling.

Ook al haalt deze stijl zijn wortels uit de Filipijnen toch zijn er ook elementen vanuit Indonesië, China, Europa aanwezig zoals Pencak Silat, Westerns boksen, Wing chun, enz …

Kali, Arnis, Escrima, Filipijnse Martial Arts verder leren?

Neem contact op met de Belgische Kali, Arnis, Escrima federatie of een Filipijnse Martial Arts club in je buurt.

Een Filipijnse sportclub promoten kan in onze directory. Registreer de club gratis! Meer weten over je club inschrijven?

Belgianfilipinolovers (57)

We are a dynamic team consisting of young and passionate - minded individuals who love Belgium and the Philippines. Our common desire is to bring and share valuable contents around culture, travel, relationship, family values, culinary, and lifestyle.

Scroll to Top