Beste Christian dating app

Beste christelijke dating-app om een Filipijnse te ontmoeten

Wat is de beste Christian Dating-app? In een wereld vol met Tinder en andere dating-apps, is het een uitdaging om een persoon te vinden die dezelfde waarden en hetzelfde spirituele perspectief deelt als jij. Gelukkig is er een geloofwaardige site die inspeelt op je verlangen om specifiek een Christian Filipina te ontmoeten. Kortom, het is een geweldige website voor mannen die op zoek zijn naar Filipijnen die sterke christelijke waarden hooghouden.

Christelijke Dating App

Christian Filipina werd in 2009 ontwikkeld als ontmoetingsplaats voor Filipijnse vrouwen en mannen in het buitenland. De eigenaars zijn een Amerikaans-Filipijns echtpaar, die beiden christen zijn. Allereerst dachten ze aan het maken van de website om andere mensen te helpen de ervaring te krijgen die ze hadden. Daarom hopen ze dat hun medechristenen ook de partner van hun dromen kunnen ontmoeten en een prachtig verhaal kunnen hebben. Een andere sterkte is dat Christian Filipina een door BBB geaccrediteerde onderneming is.

Lidmaatschappen

Laten we nu naar de kern van de website gaan. Afhankelijk van het lidmaatschap van uw account, kunt u een profiel maken, zoekopdrachten uitvoeren, aanbevelingen voor overeenkomsten krijgen, enz. Hieronder vindt u de lijst met pakketten:

Silver Pakket

Dit pakket is een maand geldig. U kunt 40 aangepaste berichten en onbeperkte winks per dag verzenden. Omdat u ook contactgegevens kunt uitwisselen met dit pakket. Daarnaast krijgt u een consultatie van 60 minuten met een romantische adviseur.

Platinum Pakket

Dit is een abonnement van een jaar. U kunt 100 aangepaste berichten per dag en een live videochat met leden verzenden. En u hebt recht op een telefoontje van 15 minuten met Christian Filipina oprichter – Peter Christopher voor advies. Ook kun je een (1) cadeau sturen naar de Filipijnen. Tot slot, als u meer wilt weten over een bepaald lid, kunt u een second opinion-raadpleging krijgen.

Unlimited Pakket

Zoals de naam al doet vermoeden, is het een levenslang lidmaatschap. Je kunt onbeperkt aangepaste berichten per dag sturen plus drie consultaties van 60 minuten met een romance-consultant. Omdat je ook een telefoontje van 30 minuten kunt ontvangen met de oprichter van Christian Filipina – Peter Christopher. Ten slotte kunt u twee geschenken naar de Filippijnen sturen en drie-seconden adviesoverleg over leden.

Er is ook een optie voor een gratis account, maar het heeft natuurlijk veel beperkingen en laat je niet ten volle genieten van de functies van de website. Kortom, Christian Filipina is een geweldige manier om een Filipijnse te ontmoeten en een veilige plek om in de toekomst een serieuze relatie voor je te vinden.

De beste Christian Dating App is te vinden op de Christian Filipina website.

Meer artikelen over het daten van een Filipijnse of de beste kenmerken van Filipijnen.

Wat is jouw beste christelijke dating-app?

Belgianfilipinolovers (57)

We are a dynamic team consisting of young and passionate - minded individuals who love Belgium and the Philippines. Our common desire is to bring and share valuable contents around culture, travel, relationship, family values, culinary, and lifestyle.

Scroll to Top