Affiliate Links

Belgian Filipino Lovers wil het 100% duidelijk maken dat onze website externe links gebruikt.

Sommige van de externe links op onze website zijn gelieerde of verwijzingskoppelingen. Zonder extra kosten voor u zullen we een kleine commissie van de verkoop verdienen als u een aankoop doet via onze affiliate-link.

In feite zullen de kosten voor u soms zelfs goedkoper zijn vanwege onze samenwerking met een bepaald merk – dus het is een “win-win” situatie voor ons allebei. Wees gerust, we nemen alleen die producten op die we hebben onderzocht en waarvan we geloven dat ze goed zijn.

Allereerst bieden we waardevolle informatie aan onze bezoekers en geld verdienen met deze initiatieven is een nevenactiviteit. Als inhoudsgemeenschap hebben we de mogelijkheid om producten aan te bevelen en een partnercommissie te ontvangen.

Bijvoorbeeld; BelgianFilipinoLovers.be neemt deel aan het Amazon Services LLC Associates-programma, een affiliate advertentieprogramma dat is ontworpen om sites een middel te bieden om advertentiekosten te verdienen door te adverteren en te linken naar amazon.com.

Tot slot hopen we op uw begrip dat dit een manier voor ons is om deze website draaiende te houden; dus uw aankopen of registratie via een van onze affiliate links wordt zeer op prijs gesteld!

[su_button]Made with love[/su_button]

Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

  • Belgian Filipina Dating
  • Filipina Dating Belgium
  • Filipina Dating Pinoy
  • Filipina Dating Site