Best Characteristics of Beautiful Filipinas

5 Beste Kenmerken van Mooie Filipinas

Wat zijn de 5 beste kenmerken van mooie Filipinas? De Filipijnse schoonheid delen we op in een lijst van kenmerken.

Heel wat Filipijnse jongedames zouden graag een buitenlandse man – en dan liefst een westerling – ontmoeten. Sommigen kennen al iemand in de familie of vriendenkring die samen is met een buitenlander en die hen daarbij kan helpen, anderen gaan online op zoek.

De concurrentie wordt steeds moeilijker en de kans op het vinden van de juiste is nu net zo moeilijk als algebra.

Wegens sociale druk van de omgeving en media, vergeten vele meisjes de ware essentie van hun eigen individualiteit.

Filipina schoonheid

De jongere generatie heeft nogal wat verkeerde opvattingen over schoonheid en karakter. Dat is dan ook niet verwonderlijk: op tv zien we continu jongedames met lang, glanzend steil haar, een lichte huid en met hun perfecte, sexy lijven in minijurken gehuld.

Het gevolg? Filipijnse meisjes gooien al hun fysieke schoonheid in de strijd om de man van hun dromen te imponeren. Ook de social media leren hen tegenwoordig dat ze zo moeten verleiden, in de plaats van hun innerlijke schoonheid en unieke persoonlijkheid te omarmen.

De Filipijnse schoonheid en unieke persoonlijkheid maken deel uit van de beste kenmerken van Beautiful Filipinas

Beste Filipijnse kenmerken

Alle alleenstaande dames, Let op, want hier is de lijst van de kenmerken naarwaar ernstige buitenlanders op zoek zijn voor een Filipijnse vrouw. De vijf beste kenmerken van mooie Filipinas:

  1. Open-minded en bereid om nieuwe dingen te leren
  2. Optimistisch, probleemoplosser
  3. Dankbaar
  4. Conservatief en nederig
  5. Vermenigvuldigen

1. zij houden van een Filipijnse vrouw die zich goed kan aanpassen aan het om het even welke situatie. Een goed afgeronde dame is iemand die open-minded en bereid is om nieuwe dingen te leren, taal, cultuur of lifestyle.

Een Franse man, bijvoorbeeld, zou graag zijn speciale iemand ntroduceren aan zijn familie als hij weet dat zijn Filipijnse geliefde een paar Franse groeten kent. Buitenlanders bewonderen het zoveel als de Filipijnse leerzaam en leergierig is.

2. Buitenlanders zoeken een Filipijnse vrouw die negativiteit verandert in positiviteit. Een optimistische vrouw is iemand die in plaats van te klagen, oplossing voor een probleem zoekt.

Ook waarderen ze zeer als ze niet zeuren en mopperen over haar familie problemen en vrienden. Tot slot, ze zijn dol op haar als er naar oplossingen gezocht wordt in plaats van te praten over het probleem.

3. Ze zijn in een Filipijnse vrouw geïnteresseerd die weet te waarderen. Een dankbare vrouw is, een dame die dank geeft voor alles wat ze ontvangt.

Elke man in alle delen van de wereld zou graag dankbaar zijn voor iets wat ze hebben gedaan of gegeven. Hoe meer de dame Bedankt, hoe meer de man geeft. Dat is de formule!

Dankbaar zijn is de formule van een dankbare vrouw

4. ze zijn gek op een Filipijnse vrouw die conservatief is. Een traditionele vrouw is dat meisje die nederig genoeg is om de man te vertellen over haar achtergrond en verleden zonder te vergeten waar ze vandaan kwam.

Deze goede jongens kunnen het gewoon niet weerstaan aan een vrouw die eerlijk is op hetzelfde moment bescheiden in het houden van haar oude Filipijnse waarden.

5. Ze hunkeren naar een Filipijnse vrouw die niet naar hun bankrekeningen kijkt. Een geld-makende vrouw ondersteund de financiën van de succesvolle man.

Nou, het betekent niet dat je moet beginnen met meer te verdienen dan de man (hoewel dat kan gebeuren). Het betekent gewoon, je een aanwinst bent en niet een verplichting.

Nu weet u wat de beste kenmerken van mooie Filipinas zijn, en wat je nodig hebt om te houden van een serieuze buitenlandse partner. Toon hen dat u een vrouw van waarde bent. Hoge kwaliteitsvolle mannen trekken hoge kwaliteitsvolle vrouwen aan.

Wat over u, naar welke kenmerken kijkt u voor een perfecte partner?

Geïnteresseerd in het schrijven, toetreden tot de Belgische Filipijnse Lovers team en word een gastschrijver. Lees ons Miss Saigon artikel.

Belgianfilipinolovers (57)

We are a dynamic team consisting of young and passionate - minded individuals who love Belgium and the Philippines. Our common desire is to bring and share valuable contents around culture, travel, relationship, family values, culinary, and lifestyle.

Scroll to Top